reumatolog

I måndags var det då dags att träffa reumatologen. 
Jag träffade en trevlig kvinnlig läkare. Vi gick igenom mina prover. Det var förändringar i proverna men de kunde inte säga exakt vad det var. Finns ju en rad med olika reumatiska sjukdomar. 
Jag är under utredning nu och jag ska föra dagbok över min smärta och fick mediciner utskrivet som jag ska ta vid behov. 
De hade hittat blod i mitt urinprov så jag behöver ta nya prover nästa vecka så det är jag väl lite smått nojig över. Säkert ingenting men kan även bero på en hel del olika saker. 
Jag har även rödflammig hud sa hon vilket kan bero på någon form av reumatisk sjukdom. Viktigt att jag är försiktig med solen sa hon....och jag som älskar att sola! Hög solskyddsfaktor måste jag börja med så ingen kokosolja för mig i sommar med andra ord😂 eftersom jag är i början av nånting så kommer nog reumatism i skog sa hon och det kan påverka provresultat. Att jag nu hade en bra period och därför visar det sig inte lika tydligt på proverna. 
Återbesök om 6 månader men märker jag att jag behöver ta medicinen ofta och har mer ont skulle jag ringa och få komma in tidigare. 

Har laddat ner en app där jag för anteckningar på allting så att jag ska ha koll nästa gång jag kommer dit. Så får vi väl se vart detta leder. Nu är det igång iaf:) 

Kommentera här: