Gothia Towers

Imorgon rör vi oss mot Göteborg:) Vi ska gå på Liseberg hela måndagen och sova gott på hotell...äta finfin hotellfrukost och titta inom ett par timmar på Ullared på vägen hem:)

Gröt och puré

Nu har vi börjat med lite gröt bland annat:) Tänkte ge Meia en smakportion gröt på morgonen och på kvällen. På morgonen efter amning och på kvällen innan amning... Så får vi se hur det funkar:) Frös om päron,blåbär,smultron purén i iskuber istället...perfekt portion:) Blandade gröten med bröstmjölken jag fångade upp imorsse:) Hon fick iaf i sig en tesked gröt och nästan hela kuben puré:)

Gladaste tjejen i byn

Meia är i stort sett alltid glad! Hon visar tydligt när hon är hungrig eller trött för det är de gångerna hon kan vara ledsen. Hon har alltid glimten i ögat och hela hon lyser av glädje! Hon älskar att hoppa och pratar på sitt eget språk gör hon hela tiden! Hennes underbara skratt gör oss alla helt varma i kroppen! Hon kan se sådär riktigt klok ut och svarar oss när vi pratar med henne...precis som om hon förstår vad vi säger;) Hon känns så stor fastän hon är så liten<3